Smink

Szépséged mennyei kezek alatt

MOLNÁR VIVIEN - SMINKES

A tökéletes alkalmi, menyasszonyi, hétkoznapi smink abban segít neked, hogy minden fontos eseményen a legjobb formádat hozhasd és ragyoghass!

MENYASSZONYI SMINK 

Az esküvői smink rendkívül lényeges dolog, azt hiszem ebben egyetértünk.
A menyasszonyi smink legalább olyan lényeges lehet, mint a menyasszonyi ruha, amelyről egész életedben álmodoztál. Elképzelted gyakorta, hogy milyen gyönyörű lesz az esküvődön a menyasszonyi ruhád.
De a ruhához Neked is fantasztikusan ragyognod szükséges, mindennek hibátlannak szükséges lennie, a menyasszonyi smink, a haj, a parfümöd.

Az óriási igen, a legeslegnagyobb igen alatt nem lehet, hogy nem stimmel a sminked, esetleg a frizurád. Mindennek tartania szükséges a hosszú órákon át tartó ceremónián, ezen kívül ünnepségen.

A jó sminket sokan nem tudják megálmodni, nem tudják milyen legyen, nem igazán van teljesen pontos elképzelésük róla. Pedig kiemelten fontos kérdés,emiatt segítünk Neked benne, mert most pont van elég más szervezni valód is.

ALKALMI SMINK

Sminkesként hiszek abban, hogy egy megfelelő smink nem túl harsány, nem amiatt készül, hogy elfedje, aki vagy. Pont ellenkezőleg: kiemeli a stílusod, karaktered, az önkifejezésed szegmense. Legyen szó bármilyen alkalomról, egy megfelelő smink mindig képes a varázslatra: hangsúlyozza, amit szükséges, elrejti, amit szeretnénk, magabiztossá tesz –, ezen kívül egy határozott Nőnél nincsen gyönyörűbb.

Az, hogy vacsoráról, színházról, koncertről, családi ünnepségről, esetleg éppen másról van szó, persze már rajtad áll.

SMINKTETOVÁLÁS

Természetes tökéletesség, személyre szabva.


A szépség és a nőiesség időtlen. Természetes sminktetoválás szakértőként a hiányosságok kitöltésével hangsúlyozom az arc valódi szépségét. Bevallom, a kevesebb több, és talán ezért is szoktam mindig a megfelelő technikát, színt és formát ajánlani vendégeimnek.
A szemöldök- és szemhéjtetoválásnál, valamint az ajaktetoválásnál mindig arra törekszem, hogy a lehető legtermészetesebb megjelenést érjem el, túl sok szín és kontúr nélkül.
Szeretem a munkám. Szeretek ügyfeleimmel együtt gondolkodni, átérezni a stílusukat, együtt dolgozni, hogy kitaláljuk, mi illik igazán hozzájuk, majd elkészítem azt a sminket, amire mindig is vágytak. Örülök, ha a vendégeim csillognak, és ez igazi örömet okoz.

Munkáim

A szépség egészséget hoz,

A szépség egészséget hoz, hisz ha jól érzed magad a bőrödben, mentálisan és fizikailag is kiegyensúlyozottabb vagy, viszont fordítva is igaz, hiszen ha egészséges vagy, az látszik a bőrödön, a szemeiden, arcodon, így szorosan összefügg a kettő.

Klinikánk célja, hogy szolgáltatásaink segítségével kielégítsük vendégeink igényeit mind szépsége, mind egészsége kapcsán. Akkor érezzük befejezettnek munkánkat, ha az emberek tőlünk boldogan, elégedetten távoznak. Szakembereinket gondosan válogattuk, hogy hozzánk jönnöd kikapcsolódás legyen, kiléphess a hétköznapok sodrásából és mindemellett energiával telve lépjenek ki ajtónkon.

A minőségi énidő helye

A szépség egészséget hoz, hisz ha jól érzed magad a bőrödben, mentálisan és fizikailag is kiegyensúlyozottabb vagy, viszont fordítva is igaz, hiszen ha egészséges vagy, az látszik a bőrödön, a szemeiden, arcodon, így szorosan összefügg a kettő.

Elérhetőségeink

+36 30 089 7377

Bejelentkezés, időpontfoglalás. Hívható: H-P: 8:00–18:00

Nyitvatartás

Hétfő, Kedd, Péntek: 8:00–16:00 Szerda, Csütörtök 8:00–18:00

Nyíregyháza
Szabadság tér 10

A város szívében, a NAV és a Váci Mihály Kultúrális Központtal átellenben.