Hydra Face arckezelés

Tartós lézeres szőrtelenítés, arckezelés és kozmetika

HydraFacial MD arckezelés

HydraFacial MD alap arckezelés: A kezelés 4 fő pontból tevődik össze, mely együttalkalmazva éri el az arcbőr ragyogását. A folyamat elején az arc egy felületestisztításon esik át az Activ Cleanser csipkebogyó magolajjal dúsított arclemosósegítségével. Az eljárás első pontjában a HydraFacial MD gép segítségévelletisztítjuk a bőr felszínét, mely az Active-4 szuper szérummal történik. A szérumeltávolítja az elhalt hámsejteket, tartja a bőr hidratáltságát, segít feszesíteni éssimítani a finom vonalakat. A következő lépés a kémiai hámlasztás, ahol bőrtípustólfüggően 7,5%-os, 15%-os vagy 30%-os GlySal Prep segítségével a kémiai peelingelőnyeit használjuk ki az eredményesebb és gyorsabb hámlás és látható bőrfiatalításérdekében, mindezt bőrirritáció nélkül. Ezt követően a Beta-HD Clear SzuperSzérum segítségével mélytisztítással a pórusokban található szennyeződésekettávolítjuk el. A szérum a szalicilsav és fűzfakéregkivonat kombinációjával finomanoldja a faggyút és a gép így kiszívhatja a fekete foltokat, a miteszereket éspattanásokat, valamint a fölösleges zsírt is a bőrből. A gyógynövényesösszetevőknek köszönhetően a bőr puhább, tisztább és ragyogóbb lesz. Utoljárapedig az Antiox+ szuper szérum telített antioxidánsokkal és hialuronsavval azazonnali mély hidratálásért dolgozik.

Az alaparckezelésen túl a mélyhidratálás előtt egy plusz lépésben a Dermabuilder serkentőszérum segítségével az öregedő bőrrel szemben vesszük fel a harcot. A fiatalítópeptid komplex a finom vonalak simítására, ránctalanításra és a bőrrugalmasságának javítására szolgál kollagénserkentő és hidratáló hatássalpárosítva. A kezelés végén piros és/vagy kék LED fényterápiával juttatjukmélyebbre a hatóanyagokat.

A boosteres kezelésekhezképest kiegészül nyiroktereléssel is, mely serkenti a nyirokcsomók és nyirokutakműködését, hogy azok hatásosabban gondoskodjanak a méreganyagokeltávolításáról. A kezeléshez ingyen biztosítunk egy 15 perces arcmasszázstés egy szemöldökfestést.

heaven9056-min

A csodálatos arcbőrért! HydraFacial MD alap arckezelés: A kezelés 4 fő pontból tevődik össze, mely együtt alkalmazva éri el az arcbőr ragyogását. A folyamat elején az arc egy felületes tisztításon esik át az Activ Cleanser csipkebogyó magolajjal dúsított arclemosó segítségével.

HydraFacial MD alap arckezelés

30 000 Ft

/alkalom

A szépség egészséget hoz,

A szépség egészséget hoz, hisz ha jól érzed magad a bőrödben, mentálisan és fizikailag is kiegyensúlyozottabb vagy, viszont fordítva is igaz, hiszen ha egészséges vagy, az látszik a bőrödön, a szemeiden, arcodon, így szorosan összefügg a kettő.

Klinikánk célja, hogy szolgáltatásaink segítségével kielégítsük vendégeink igényeit mind szépsége, mind egészsége kapcsán. Akkor érezzük befejezettnek munkánkat, ha az emberek tőlünk boldogan, elégedetten távoznak. Szakembereinket gondosan válogattuk, hogy hozzánk jönnöd kikapcsolódás legyen, kiléphess a hétköznapok sodrásából és mindemellett energiával telve lépjenek ki ajtónkon.

A minőségi énidő helye

A szépség egészséget hoz, hisz ha jól érzed magad a bőrödben, mentálisan és fizikailag is kiegyensúlyozottabb vagy, viszont fordítva is igaz, hiszen ha egészséges vagy, az látszik a bőrödön, a szemeiden, arcodon, így szorosan összefügg a kettő.

Elérhetőségeink

+36 30 089 7377

Bejelentkezés, időpontfoglalás. Hívható: H-P: 8:00–18:00

Nyitvatartás

Hétfő, Kedd, Péntek: 8:00–16:00 Szerda, Csütörtök 8:00–18:00

Nyíregyháza
Szabadság tér 10

A város szívében, a NAV és a Váci Mihály Kultúrális Központtal átellenben.