EWS ANALYZER

Az EWS Analyzer készülék/program használatával a pillanatnyi fizikai állapotunkat mérhetjük fel. Integrálja a bioinformatikát, az elektronikát és más tudományokat. Elméleti alapja a kvantumfizika. A készülék a legmodernebb elektronikaitechnológiát használja a testsejtjeiben lévő gyenge és kiegyensúlyozatlan mágnesesmezők elemzésére és összegyűjtésére. A vizsgálatalapján a vizsgált személyképet kap a vizsgált személy fizikai és energetikai állapotáról. A vizsgálati eredmények azonban nem diagnosztikaiértékek, csak tájékoztató jellegűek. Az EWS analyzer segítségével a teszt nem invazív és gyorsan feltudja mérni az emberi testműködését. 

Valódi prevenciónak, Mi ezt nevezzük!

Purple Comic Illustrated Anime Girl Night Landscape Desktop Wallpaper-min

1 percen belül tájékoztatást nyújt a test állapotáról.

Nagyon könnyű és gyors látnia szervezetben zajló folyamatokat, mielőtt a problémák biokémiai vagy szerkezeti szinten megjelennének.

EWS ANALYZER

8 000 Ft

/alkalom

Az emberi testet elhagyó elektromágneses hullámok pontosan utalnak a test állapotára, mivel különböző mintázataik vannak a funkciók megváltozása esetén. Ha ezek a minták meghatározhatók, akkor valószínű, hogy a test állapota is meghatározható, és az elektromágneses hullámok összehasonlításából következtethetünk.

Az EWS Analyzer felmérési eredményei alapján a következő területekről kaphatunk részletes információt:

FONTOS!

A készülék a gyártó nyilatkozat alapján nem minősül orvostechnikai eszköznek. A teszt eredményei csak referenciaként szolgálnak, de nem orvosi diagnosztikus értékűek, így orvosi diagnózist nem helyettesítenek.